Cul Media

Payoff
» Böcker

Konst

Dan Wirén är konstnär verksam i Stockholm. När han ställde ut nya målningar på Konstakademien producerades en katalog, formgiven av Dan Jonsson (Sveriges första professor i grafisk design på Konstfack) på det gamla hederliga sättet, med ciceroskala, typometer och layoutpapper. Originalarbetet gjordes i den senaste tekniken och den lilla boken är ett fint porträtt av en konstnär ständigt på väg

Dan Wirén ställdes även ut på restaturang Riche i Stockholm våren 2007. Till denna gjordes ett vernissagekort i form av stickers, där Dans små gubbar steg fram i en ny dimension.

Cul media

Drivs av Curt Lundberg med inriktning på formgivning, grafisk produktion, redesign, projektledning och utbildning inom ett brett fält. Företaget arbetar på frilansbasis mot kunder som Karolinska Institutet, Optikbranschen, Poppius journalistskola, Cancerfonden, Synsam, Skolporten AB m fl.

Företaget har sina lokaler vid Kornhamnstorg i Gamla stan och verkar även inom ett nätverk av formgivare, illustratörer, webbtekniker, skribenter och fotografer.

Cul media arbetar med den senaste tekniken inom datorstödd produktion och utbildar i layoutprogram som Indesign och QuarkXPress på Poppius journalistskola i Stockholm.

Arbetsproverna ovan visar aktuella arbeten, och är en blandning av enskilda projekt och regelbunden tidningsproduktion.

Företagets medarbetare Mira är en borderterrier från Atterboms kennel i Sala och ses på bilden till höger. Förmånen att träffa henne får du genom att samarbeta med Cul media.

Kontoret på Kornhamstorg Tryck för att förstora bilden

Information

Cul Media
Näckrosvägen 52
132 37 Saltsjö Boo
  • Arbete 070-8840940
  • Mobil 070-8840940

curt@culmedia.se

Formulär

Alla fält måste fyllas i

Bloggen

  1. Nu testar jag igen