Cul Media

Payoff
» Tidningsproduktion

Journalistutbildning

Indesign, QuarkXpress, Photoshop, Illustrator, Acrobat – det är de nödvändiga programmen för produktionen av trycksaker av olika slag. På Poppius journalistskola - Sveriges äldsta - undervisar Curt Lundberg i Indesign med inriktning på tabloid- och magasinredigering. Rycker även in i enskilda kurser på JMK, institutionen för journalistik, media och kommunikation, vid Stockholms universitet. Samt en gång om året på yrkesutbildningen för fotografer på Biskops Arnö.

Besök Poppius på: www.poppius.se – Sveriges bästa journalistskola med enbart yrkesverksamma journalister/formgivare som lärare.

Cul media

Drivs av Curt Lundberg med inriktning på formgivning, grafisk produktion, redesign, projektledning och utbildning inom ett brett fält. Företaget arbetar på frilansbasis mot kunder som Karolinska Institutet, Optikbranschen, Poppius journalistskola, Cancerfonden, Synsam, Skolporten AB m fl.

Företaget har sina lokaler vid Kornhamnstorg i Gamla stan och verkar även inom ett nätverk av formgivare, illustratörer, webbtekniker, skribenter och fotografer.

Cul media arbetar med den senaste tekniken inom datorstödd produktion och utbildar i layoutprogram som Indesign och QuarkXPress på Poppius journalistskola i Stockholm.

Arbetsproverna ovan visar aktuella arbeten, och är en blandning av enskilda projekt och regelbunden tidningsproduktion.

Företagets medarbetare Mira är en borderterrier från Atterboms kennel i Sala och ses på bilden till höger. Förmånen att träffa henne får du genom att samarbeta med Cul media.

Kontoret på Kornhamstorg Tryck för att förstora bilden

Information

Cul Media
Näckrosvägen 52
132 37 Saltsjö Boo
  • Arbete 070-8840940
  • Mobil 070-8840940

curt@culmedia.se

Formulär

Alla fält måste fyllas i

Bloggen

  1. Nu testar jag igen