Cul Media

Payoff
» Trycksaker

Sune Spångberg trio

Trumslagaren Sune Spångberg är något av en legend i Sveriges jazzliv. På 50- och början av 60-talet var han en av de hetaste på jazzscenen och spelade med många av de främsta svenska jazzmusikerna, som Bernt Rosengren, Claes-Göran Fagerstedt, Lasse Werner, Nannie Porres, Lars Gullin m fl. När Gyllene Cirkeln fick amerikanska gäster så var inte sällan Sune på plats vid trummorna, ofta tillsammans med basisten Torbjörn Hultcrantz. Veckorna med Bud Powell 1962 finns dokumenterade på fem LP-skivor utgivna på Steeple Chase. Nu blommar Sune Spångberg ut med egna kompositioner med sin egen trio där Arne Forsen spelar piano och Ulf Åkerhielm spelar bas. Cul media har formgett cd-utgåven som utkommer på det nystartade bolaget Quika Records.

Cul media

Drivs av Curt Lundberg med inriktning på formgivning, grafisk produktion, redesign, projektledning och utbildning inom ett brett fält. Företaget arbetar på frilansbasis mot kunder som Karolinska Institutet, Optikbranschen, Poppius journalistskola, Cancerfonden, Synsam, Skolporten AB m fl.

Företaget har sina lokaler vid Kornhamnstorg i Gamla stan och verkar även inom ett nätverk av formgivare, illustratörer, webbtekniker, skribenter och fotografer.

Cul media arbetar med den senaste tekniken inom datorstödd produktion och utbildar i layoutprogram som Indesign och QuarkXPress på Poppius journalistskola i Stockholm.

Arbetsproverna ovan visar aktuella arbeten, och är en blandning av enskilda projekt och regelbunden tidningsproduktion.

Företagets medarbetare Mira är en borderterrier från Atterboms kennel i Sala och ses på bilden till höger. Förmånen att träffa henne får du genom att samarbeta med Cul media.

Kontoret på Kornhamstorg Tryck för att förstora bilden

Information

Cul Media
Näckrosvägen 52
132 37 Saltsjö Boo
  • Arbete 070-8840940
  • Mobil 070-8840940

curt@culmedia.se

Formulär

Alla fält måste fyllas i

Bloggen

  1. Nu testar jag igen