Cul Media

Payoff
» Böcker

Boken om Jussi Björling

Enrico Caruso och Luciano Pavarotti får ursäkta men Jussi Björling är kanske den störste tenor vi någonsin lyssnat till. ”Rösten med tårar i” är fortfarande älskad över hela världen och spelas oupphörligen i alla våra ljudmedier. Jussi Björling var – och är – Jussi med hela svenska folket och vi älskar honom, inte bara för hans undersköna sång utan också för att han var en människa med både styrka och svagheter. I stora stunder på de ledande operascenerna var han den belevade världstenoren, i svaga stunder var han dalpojken från Stora Tuna. År 2011 firas 100-årsminnet av Jussis födelse. I den här jubileumsboken skildras sångaren och människan Jussi Björling i ord, bild och ton.

Curt Lundberg, formgivning; Jacob Forsell, huvudredaktör, texter, bildansvarig mm mm; Björn Ranelid, text; Harald Henrysson, kronologi; Johannes Sjöberg, ansvarig cd-skivan; Stefan Hilding, förlagsredaktör. Förlag: Norstedts

Cul media

Drivs av Curt Lundberg med inriktning på formgivning, grafisk produktion, redesign, projektledning och utbildning inom ett brett fält. Företaget arbetar på frilansbasis mot kunder som Karolinska Institutet, Optikbranschen, Poppius journalistskola, Cancerfonden, Synsam, Skolporten AB m fl.

Företaget har sina lokaler vid Kornhamnstorg i Gamla stan och verkar även inom ett nätverk av formgivare, illustratörer, webbtekniker, skribenter och fotografer.

Cul media arbetar med den senaste tekniken inom datorstödd produktion och utbildar i layoutprogram som Indesign och QuarkXPress på Poppius journalistskola i Stockholm.

Arbetsproverna ovan visar aktuella arbeten, och är en blandning av enskilda projekt och regelbunden tidningsproduktion.

Företagets medarbetare Mira är en borderterrier från Atterboms kennel i Sala och ses på bilden till höger. Förmånen att träffa henne får du genom att samarbeta med Cul media.

Kontoret på Kornhamstorg Tryck för att förstora bilden

Information

Cul Media
Näckrosvägen 52
132 37 Saltsjö Boo
  • Arbete 070-8840940
  • Mobil 070-8840940

curt@culmedia.se

Formulär

Alla fält måste fyllas i

Bloggen

  1. Nu testar jag igen