Cul Media

Payoff
» Tidningsproduktion

Optik

Optik är Optikbranschens månadsmagasin som speglar det senaste inom ett expansivt affärsområde. Det handlar om mode lika mycket som vetenskap, om utbildning lika mycket som affärsnyheter, om flärd lika mycket som vardag. Tidningens produceras av Radical med Micke Jaresand som redaktör. Gå även in på www.radicalpr.se.

Cul medias insats: grundform, layout, redigering, repro, tryckoriginal och tryckerikontakter. Produktion: Curt Lundberg och Lasse Mellquist. Besök www.optikbranschen.se om du vill veta mer om en spännande bransch.

Cul media

Drivs av Curt Lundberg med inriktning på formgivning, grafisk produktion, redesign, projektledning och utbildning inom ett brett fält. Företaget arbetar på frilansbasis mot kunder som Karolinska Institutet, Optikbranschen, Poppius journalistskola, Cancerfonden, Synsam, Skolporten AB m fl.

Företaget har sina lokaler vid Kornhamnstorg i Gamla stan och verkar även inom ett nätverk av formgivare, illustratörer, webbtekniker, skribenter och fotografer.

Cul media arbetar med den senaste tekniken inom datorstödd produktion och utbildar i layoutprogram som Indesign och QuarkXPress på Poppius journalistskola i Stockholm.

Arbetsproverna ovan visar aktuella arbeten, och är en blandning av enskilda projekt och regelbunden tidningsproduktion.

Företagets medarbetare Mira är en borderterrier från Atterboms kennel i Sala och ses på bilden till höger. Förmånen att träffa henne får du genom att samarbeta med Cul media.

Kontoret på Kornhamstorg Tryck för att förstora bilden

Information

Cul Media
Näckrosvägen 52
132 37 Saltsjö Boo
  • Arbete 070-8840940
  • Mobil 070-8840940

curt@culmedia.se

Formulär

Alla fält måste fyllas i

Bloggen

  1. Nu testar jag igen