Cul Media

Payoff
» Böcker

Skolportens årsbok

Skolporten AB är en samlingsplats för nyheter och forskning kring skolan. Sedan 2006 ger företaget ut en årsbok med aktuell forskning och 20 nydisputerade forskare intervjuas av journalisten Anna Lytsy om sitt arbete. Till varje intervju har fotograf Melker Dahlstrand bidragit med porträtt och en idébild kopplad till varje person. Projektledare är Hedda Lovén på Skolporten.

Culmedias insats: grundform, produktion, repro, tryckoriginal, tryckkontakter.

Besök www.skolporten.com, Sveriges bästa samlingsplats på webben för nyheter kring skolan.

Cul media

Drivs av Curt Lundberg med inriktning på formgivning, grafisk produktion, redesign, projektledning och utbildning inom ett brett fält. Företaget arbetar på frilansbasis mot kunder som Karolinska Institutet, Optikbranschen, Poppius journalistskola, Cancerfonden, Synsam, Skolporten AB m fl.

Företaget har sina lokaler vid Kornhamnstorg i Gamla stan och verkar även inom ett nätverk av formgivare, illustratörer, webbtekniker, skribenter och fotografer.

Cul media arbetar med den senaste tekniken inom datorstödd produktion och utbildar i layoutprogram som Indesign och QuarkXPress på Poppius journalistskola i Stockholm.

Arbetsproverna ovan visar aktuella arbeten, och är en blandning av enskilda projekt och regelbunden tidningsproduktion.

Företagets medarbetare Mira är en borderterrier från Atterboms kennel i Sala och ses på bilden till höger. Förmånen att träffa henne får du genom att samarbeta med Cul media.

Kontoret på Kornhamstorg Tryck för att förstora bilden

Information

Cul Media
Näckrosvägen 52
132 37 Saltsjö Boo
  • Arbete 070-8840940
  • Mobil 070-8840940

curt@culmedia.se

Formulär

Alla fält måste fyllas i

Bloggen

  1. Nu testar jag igen